Genbrugspladsen genåbner tirsdag

Siden fredag d. 13. marts har genbrugspladserne over hele Ikast-Brande Kommune været enten helt eller delvist lukket, men tirsdag åbner de igen.

De ubemandede afsnit i forbindelse med genbrugspladserne i Bording, Ikast og Brande har ganske vist været åbne i hele perioden, så det f.eks. har været muligt at komme af med haveaffald, og 23. marts fik kommunens erhvervsvirksomheder lov til at aflevere forskellige typer erhvervsaffald i begrænsede mængder, men nu åbnes der altså op for noget, der minder om normal drift igen. Dog skal visse forholdsregler fortsat iagttages, oplyser Venstres formand for Teknik- og miljøudvalget, Henrik Engedahl.

Selvom det som udgangspunkt er de sædvanlige åbningstider, der vil være gældende, anbefaler han, at man tjekker de lokale åbningstider på kommunens hjemmeside, inden man læsser bilen, og at man husker at holde afstand og følger vejledninger og instrukser på pladsen.

Desuden skal man være forberedt på, at der kan være kø, så tålmodighed er sikkert nødvendigt de første dage.

Reglen om maksimalt 10 personer på pladsen ad gangen er nemlig fortsat gældende, så det vil formentlig blive nødvendigt med en form for adgangskontrol, om ikke andet i en periode.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen