Nyheder

Arkiv over samtlige artikler på www.brandebladet.dk.

Ejstrupholm/Nr. Snedes anfører Theis Søndergaard lægger bolden indover til Anders Grand, som et øjeblik senere gør det til 2-0 til gæsterne, mens Mark Andersen kommer for sent til at gribe ind.

Sejr til topholdet i lokalopgøret

Tag 3-4 oldboysspillere og tilsæt en håndfuld U17-spillere, så har du det meste af den trup, Brande IF's andetholdstræner Zlatan Catovic kunne mønstre til dagens lokalopgør i serie 3 mod Ejstrupholm/Nr. Snede på kunstgræsbanen på Brande Stadion.

Voldsomt sammenstød på Sdr. Ommevej

OPDATERET: Kort før kl. 17 skete der et voldsomt trafikuheld i krydset Sdr. Ommevej/Skærlund Skolevej.

Her stødte to biler - en personbil og en ældre kassevogn - så voldsomt sammen, at begge biler endte i grøften på modsatte side af vejen.

Simon Vanggaard Nielsen

Dansk Folkeparti har visioner for vores børn

Dansk Folkeparti har lavet en visionsplan for Ikast-Brande kommune. Denne vision strækker sig frem til år 2030 og vil være vores politiske rettesnor, de næste tre byrådsperioder.

Håndgemæng i Klovborg

Politiet var torsdag eftermiddag massivt til stede i Klovborg. På Storegade omkring nr. 84 var der opstået et slagsmål, men da politiet nåede frem kl. 15.20, var de involverede ”meget lidt meddelsomme”, som politikommissær Henning Præstegård formulerer det.

Rasteplads lukkes

Fra og med på onsdag og foreløbig et halvt år frem bliver rastepladsen på Ejstrupholmvej lukket.

Baggrunden for lukningen er et ønske fra Bestseller.

Fra venstre ses Boie Jensen, Erling Andersen, Ole Møbjerg og Ib Emborg med nogle af de over 1000 præmier, der er på spil, når Lions for 25. gang afholder bankoshow i Brande Hallerne 2. november.

Showtime for 25. gang

Arrangør er som de forrige 24 gange Lions Brande, som bl.a. også står bag street art-festivalen.

Anne-Marie Pedersen

Stridsøksernes tid bør være forbi

Jeg har ikke noget imod Fælleslisten eller lokallister generelt. Men når man begynder at bruge skræmme-kampagner for at få stemmer, så er det jeg bakker.

Lotte Stoltenborg

Hvorfor Fælleslisten?

Jeg er en ildsjæl – brandit, og mit hjerte banker for det lokale.

Tyvagtig trio tilbageholdt

Omkring kl. 22 tirsdag aften opdagede en landmand på Engebækvej, at der kørte en bil med efterspændt trailer rundt på hans ejendom.

Narkofangst på Kløvermarken

På Kløvermarken i Brande blev der tirsdag formiddag fundet 84 LSD-frimærker og en kastestjerne.

Midt- og Vestjyllands Politi havde fået et anonymt tip om, at der blev solgt narko fra adressen og foretog derfor en ransagning på adressen klokken 9.15.

Folkeklubben

Vind billetter til Folkeklubben

Torsdag d. 26. oktober giver Folkeklubben koncert i RemisenBrande.

Ulve og kapitalfonde

Af tandlæge Torben Lillie, Brande
Jeg foretrækker at leve i virkeligheden. I den virkelige virkelighed - vel at mærke.

Ida og Kristian Utoft har bevæbnet sig med nogle af Aagaard Maskinudlejnings professionelle haveredskaber fra Stihl, mens Emil i forgrunden bare er glad for, at det ikke er ham, der skal klippes.

Maskinudlejning med vokseværk

Til nytår kan Aagaard Maskinudlejning på Hastrupvej fejre 10 års jubilæum. At de første år var træge, lægger ægteparret Ida og Kristian Utoft ikke skjul på, men de seneste 2-3 år er der for alvor kommet gang i forretningen.

Sommeren er forbi

- i hvert tilfælde i Tyrol og i Remisen.

Oprykning fejret med forsinkelse

De har efterhånden prøvet det nogle gange, og mandag kunne Brande IF’s fodboldkvinder så endnu engang juble over en oprykning, denne gang til serie 1.

Fælleslisten vil lytte

Fælleslisten er blevet spurgt, om vi er for eller imod en overbygning på Dalgasskolen. Da Fælleslisten ikke er et politisk parti, men derimod en lokalpolitisk liste, vil vi stå på mål for, at forskelligheden bliver hørt. Vi ønsker at lytte og diskutere, før vi beslutter, hvilken vej vi skal gå.

Erik Rene Pedersen

Ny skole i Brande

Desværre må vi konstatere, at Præstelundskolen i Brande er ubrugeligt på grund af råd og svamp, samt at det er for dyrt at reparere på skolen.

Tricktyve i Nr. Snede

En 92-årig kvinde blev mandag ved middagstid udsat for et tricktyveri i sit hjem på Bavnehøj i Nr. Snede.

Henrik Christiansen byder indenfor i Venstres nyåbnede valgbutik på Storegade 29.

Venstre genåbner valgbutikken

Forud for det seneste kommunalvalg i 2013 åbnede Venstre valgbutik på Storegade i et tidligere solcenter, men 1½ måned før valget måtte partiet p.g.a. lykkelige omstændigheder flytte til nabolokalerne, Erlandsens tidligere guldsmedebutik.

Preben Christensen

Erik Rene er fortid

Vi i Fælleslisten har haft et godt samarbejde med Erik Rene Pedersen i 12 år. Så vi blev temmelig overrasket/skuffet over, at han valgte at svigte os - ikke mindst fordi han var blevet valgt til spidskandidat for Fælleslisten.

Lastbil tømt for elektronik

Fra en Volvo FH420 er der i tidsrummet fra torsdag klokken 17 til fredag klokken 10.45 blevet stjålet GPS-udstyr, walkie-udstyr, et ur og fartskiver.

Krondyr skyld i ulykke på motorvejen

Lørdag aften klokken 23.40 forulykkede en 28-årig kvinde fra Odense på Midtjyske Motorvej ved afkørsel Brande Syd.

Kristoffer Demant har gjort det til 3-2 og bliver overfaldet af glade holdkammerater.

Oprykningen kom i hus

Det holdt hårdt, men til slut lykkedes det fredag aften for Brande IF's førstehold i serie 2 at sikre sig den første oprykning i 26 år.

Klar til oprykningsfest

9.490 dage. Præcis så længe er det siden, Brande IF's førstehold senest rykkede op 20. oktober 1991. Dengang til Danmarksserien efter et enkelt år i Jyllandsserien, og dengang hed spillerne bl.a.

Hoppede på cyklerne i Herning

Kl. 02.49 natten til fredag blev en politipatrulje opmærksom på en gruppe på tre personer, som muntrede sig med at hoppe på nogle af cyklerne i cykelstativet på Banegårdspladsen i Herning.

Modelfoto

Biler endte på taget

Med en halv times mellemrum endte to biler helt uafhængigt af hinanden på taget torsdag morgen.

Hvad mener Fælleslisten?

Fælleslistens Lotte Stoltenborg er aktuelt ude i medierne og udtale, at to skoler i Brande med overbygning er lig med en splittelse af byen.

Lad os komme i gang

Ja, det er nok tvivlsomt, om Brande om få år bliver en by på størrelse med Odense, Århus eller København, når vi får et superhøjhus i byen.

Anders Holch Poulsen

Bestseller-ejer opkøber ikonisk bygning i Skotland

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen er i forvejen den person, der ejer mest jord i Skotland, og nu kan Danmarks næstrigeste person også kalde sig indehaver af en bygning, der huser et af verdens ældste stormagasiner, skotske Jenners.

Bodil Markmøller (t.v.) er lokalformand for Dansk Folkehjælp i Herning og Ikast-Brande og holdt i den egenskab åbningstalen, da hjælpeorganisationen i 2012 indviede sin nu lukkede genbrugsbutik i Brande.

En ægte folkehjælper hædret af Herning Byråd

Bodil Markmøller har i årtier hjulpet børn, unge og ældre. Nu modtager hun Herning Byråds pris for frivilligt arbejde.

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul