KMC har opkøbt 4 ejendomme på Herningvej i Brande

KMC i Brande er inde i en rivende udvikling, som gør at pladsen efterhånden er ved at være for trang.

Derfor har selskabet opkøbt 4 private ejendomme på Herningvej som vil indgå i KMC´s portefølje

 

Af Villy Guldbrand Jensen

 

- Vi vil gerne fremtidssikre virksomheden på sin nuværende placering, fortæller CFO/CCO Niels Jørgen Villesen, KMC i Brande.

Virksomheden er i øjeblikket inde i en rivende udvikling, der gør behovet for både bygninger og plads stærkt aktuelt.

- Vi har over en årrække opkøbt husene på Herningvej med numrene 18 – 24, medhenblik på at de skal nedrives for at gøre plads til bl.a. lagerbygning og udvidelse og opgradering af de nuværende bygninger på Markedspladsen, fortæller Niels Jørgen Villesen.

- Vi er i øjeblikket undervejs med kommunal godkendelse af vores planer og samtidig arbejder vi med at få miljøgodkendelserne igennem.

Når man laver en så gennemgribende opdatering og udvidelse af fabriksbygningerne, kræver det en ny vurdering af hele set up´et, med ny vurdering af støj, trafik med mere, fortsætter Niels Jørgen Villesen, der forventer, at man med opkøbet af de 4 huse på Herningvej, har fremtidssikret virksomheden i en lang årrække.

 

Mindre trafik i bymidten

Samtidig har KMC lavet lejeaftale med de nye store haller der bliver bygget langs motorvejen i den nordlige ende af Brande.

- Når hallerne står færdige, vil vi bruge dem som vores lagerhaller, og så vil det komme til at betyde at den trafik der i dag kører gennem og udenom Brande til nuværende lagerkapacitet på Hyvildvej stopper, fortæller Niels Jørgen Villesen.

Samtidig vil vi også på sigt flytte en stor del af trafikken fra udkørslen til Herningvej ved Brande Højskole længere nordpå, så vi i højere grad vil benytte den ud- og indkørsel der i sin tid blev benyttet til at køre kartoflerne ind på pladsen.

Niels Jørgen Villesen kan ikke sætte tidspunkt på hvornår de 4 bygninger rives ned, men de står alle tomme, så der kan reageres hurtigt, når den endelige beslutning om opgradering og nybyggeriet konfirmeres i KMC`s bestyrelse. 

 

Kommentarer

Mon det område er udlagt til erhverv? 

hvordan mon det er for resten af Herningvej s beboere at bo i et slags industri kvarter i baghaven 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul