Bofællesskaber rykker vestpå, - nu også i Brande

Junge Byg og idegruppen bag bofællesskabet Slugten inviterer til fælles informationsmøde onsdag den 13.3.24 kl. 19.00 -21.00 på Hotel Dalgas i Brande. Interesserede kan høre om det spændende projekt, se tegninger og høre om rammer for økonomien i det helt unikke bolig- og fællesskabsprojekt.   

I de senere år er der skudt mange bofællesskaber op rundt i landet. Både seniorbofællesskaber og bofællesskaber på tværs af generationer. Mange har lyst til at bo anderledes, også her i Brande. 

Idegruppen bag projektet er alle 50+’ere, der ønsker at finde sammen i et fællesskab. Alle bor i dag i større huse, hvor der ikke længere er brug for så meget plads. Børnene er for længst flyttet hjemmefra, eller også gør de det meget snart. Der er et ønske om at dele en række fælles faciliteter med andre. Den private bolig skal være mindre og med fællesskabets muligheder inden for rækkevidde. Idegruppen bag projektet fortæller: sammen kan vi mere og at det er både sjovere og mere fremtidssikret at rykke sammen i fællesskaber, som kalder på alles aktive medvirken for at få fællesskabet til at fungere.

Læs mere i Brande Bladet i denne uge!

Kommentarer

Hej - det lyder spændende - er det eje eller lejeboliger der er planer om ? 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul