DF: Et budget med både roser og torne

Dansk Folkeparti står sammen med resten af byrådet bag årets budgetforlig. Et forlig med både roser og torne kommer det fra partiets byrådsgruppe, Trine Meldgaard Kristensen, Bo Sand Kristensen og 1. viceborgmester Simon Vanggaard Nielsen:

- Budgettet ser væsentlig lysere ud i år end sidste år, men på trods af at det lysner, er vi stadig nødt til at fastholde en stram økonomisk politik, der indeholder besparelser på velfærden. Heldigvis er det i mindre omfang end sidste år.

- Vi er dog landet med et forlig, som vi kan se os selv i. Det skyldes blandt andet, at vores børnefamilier fremover får mulighed for deltidspladser i vores dagtilbud, uden at det kommer til at gå ud over økonomien i de enkelte dagtilbud. Vi er også godt tilfredse med, at vi får sat gang i projekteringen af nye plejehjemspladser, der hvor efterspørgslen er størst. Samtidigt kan vi endelig sætte gang i byggeriet af en ny Børneby Øster, som har været på tegnebrættet i mere end et årti. Dette og mere kommer vi i gang med næste år, sideløbende med det fine nye skole- og kulturbyggeri i Brande, lyder det fra de tre DF'ere.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020