Svømmehallen åbner igen

Fra torsdag morgen er der igen morgensvømning i Brande Svømmecenter, som åbner for alvor igen på tirsdag.

Efter næsten fem måneders pause er Brande Svømmecenter igen klar til at tage imod morgenbaderne torsdag, når de nuværende restriktioner bliver lempet. Det oplyser Brande Hallernes centerchef Ole Madsen onsdag.

I skrivende stund afventer han stadig de helt præcise retningslinjer for genåbningen af svømmehallen, men det kommer med sikkerhed til at kræve forevisning af gyldigt corona-pas at komme i bassinet.

Bortset fra eventuelle andre restriktioner er det deruodver "back to basic", oplyser Ole Madsen: Morgensvømmerne møder de vante omgivelser, som i løbet af nedlukningen er blevet shinet lidt op, ligesom temperaturen i bassinet er, som den plejer at være.

Den offentlige svømning venter man til næste uge med at åbne for. Med de nuværende åbningstider betyder det, at man igen kan komme i Brande Svømmecenter på tirsdag.

Derudover er Brande Hallerne mere eller mindre klar til at åbne for alle andre former for indendørsidræt også med undtagelse af kontaktsportsgrene som håndbold og fodbold for personer mellem 18 og 70 år, som ikke indgår i denne fase af genåbningen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020