Queen på brunkulsmuseet

Queen Machine

Queen Machine med Freddie Mercury-klonen Bjarke Baisner i front, var på plakaten i forbindelse med ”Rock på sporet” i 2015. 6. august kan Queen-kopierne opleves live på Søby Brunkulsmuseum (arkivfoto: Lars Juul).

Fredag d. 6. august inviterer musikforeningen branderocker.dk samt Søby Brunkulsmuseum til en musikalsk dobbelt-date.

- Det er med stor glæde, vi kan præsentere et par spændende navne på den flot beliggende koncertplads ved brunkulsmuseet, lyder det fra arrangørerne.

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Som support medbringer Queen Machine den hastigt fremadstormende danske sangerinde, Rikke Thomsen, som varmer publikum op – alene med sin guitar og sange om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve – på klingende sønderjysk.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022