Positivt overrasket over efterspørgslen på byggegrunde i Brande

- Det har i den grad overrasket os, hvor stor efterspørgslen var på byggegrunde i Brande, fortæller boligrådgiver Kim Krogh (bill.) fra Fink Ejendomme, der har planer om at etablere 53 byggegrunde og bygge 14 rækkehuse på et areal der ligger mellem Enkehøj og ud til den gamle bane. Området kaldes Christiansminde, opkaldt efter gården af samme navn, hvor jorden er udstykket fra.

Af Villy Guldbrand Jensen

De første 22 byggegrunde er der lavet forhåndsreservationer på, og foreløbig står 20 på venteliste til næste etape på 31 grunde, der efter planen udstykkes i foråret 2022.

- Byggegrundene i første etape er fra 908 til 1353 kvm, fortæller boligrådgiver Kim Krogh fra Fink Ejendomme, der står for købet af jordarealet og salget af grundene og for byggeriet af 14 rækkehuse samt fælleshus på 200 kvadratmeter indeholdende fælles køkken, spise- og opholdsrum, toilet samt stor legeplads.

- Vi har ikke selv tid til at bygge villaerne, da vi har rigeligt at lave med at bygge rækkehuse i Ikast, Lind og Hammerum i øjeblikket, så vi sælger grundene som byggemodne grunde og sørger for at etablere veje og fællesområder, fortæller Kim Krogh, der i øjeblikket er i dialog med Ikast-Brande kommune om etablering af en sti langs åen, som skal forbindes med den eksisterende sti langs Enkehøj og ud til Hyvildvej og den nye skole Artium.

Læs mere om udstykningsplanerne i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul