Sæsonstart tæt på udsolgt

RemisenBrande starter efterårets nye program op på bedste vis med at måtte melde udsolgt. På søndag afholdes der sang-workshop med temaet ”Musical-sange”. Der er tilmeldt ca. 50 personer, hvilket arrangørerne er yderst tilfredse med.  
Teaterkompagniet, Kirsten Aastrup, Ole Jørgensen & RemisenBrande ser frem til en dejlig dag hvor alle kan være med, uanset sangtalent. Dagen slutter af med en lille koncert, hvor venner og familie til tilmeldte deltagere er velkommen.

Kyndig korleder
Ole Jørgensen elsker musik og bruger hele sit liv på det - og som han selv siger:
- Man bliver aldrig færdig med det - der er altid nyt at lære og altid nye udfordringer, der skal prøves af. Den personlige erfaring har vist Ole, at man både som solist og i korsammenhænge skal finde ind til hjertet af musikken og levere et budskab.
Starten på nyt et samarbejde
Sangworkshoppen bliver afholdt som start på et nyt samarbejde. Udover workshoppen vil der blive afholdt en Lysfest søndag den 24. november i samarbejde med Ole Jørgensen, Teaterkompagniet, Kirsten Aastrup, Lokalforeningen Kræftens Bekæmpelse & RemisenBrande.
Ole Jørgensen synger sange fra sin CD "Du som er i himlen", som handler om at miste og komme videre efter at have mistet. Koret Gospel D'Light synger og underholder - også med et par fællessange.
Gospel D'Light består af 30 af landets bedste gospel sangere, håndplukket til netop dette kor, som blev oprettet i 2006.Overskuddet fra arrangementet går til Kræftens Bekæmpelse

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul