Olivers tvistigheder

Torsdag aften havde Teaterspirerne premiere på deres udgave af Oliver Twist, fattighusbarnet, der må gå så meget grusomt igennem, inden sandheden om hans herkomst kommer for en dag.
Sidste år stod Teaterspirerne for første gang på den store scene i RemisenBrande med musicalen om Bølle Bob, og i år er ambitionsniveauet hævet yderligere en tand med den klassiske Charles Dickens-forestilling.
Og selvom Teaterkompagniets formand, Jørgen Lauridsen, sammenlignede situationen i søndags med Titanic, vel og mærke efter det havde ramt isbjerget, kom "spirerne" sikkert i land.
En af hurdlerne var, at Mads M. Petersen, der skulle have spillet rollen som Harry, søndag fik fjernet blindtarmen og derfor ikke var frisk til at stå på scenen få dage senere. I hans sted sprang Frederik Havn til, og med blot 4 dages forberedelse må man tage hatten af for hans præstation.
I det hele taget er der kommet en særdeles seværdig forestilling ud af de mange måneders forberedelse. Både takket være instruktøren Bente Meldgård og hendes datter Michelle, mange fine skuespillerpræstationer, kompetente musikere og alle dem bag scenen.
Ikke mindst kostumefolkene, der sørger for, at man rent faktisk føler sig hensat til 1800-tallets London.
Forestillingen spilles igen i aften samt lørdag eftermiddag.
Se billederne fra premieren i galleriet øverst til højre på siden.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul