700 så "Himmelsk"

Teaterkompagniet har gjort regnskabet op efter sidste uges jubilæumsforestilling "Himmelsk", som i løbet af 5 opførelser trak ca. 700 mennesker i RemisenBrande.
- Da Anne Lise Holm skrev vores jubilæumsforestilling, vidste hun godt at hun satsede lidt, da hun valgte at kalde den ”Himmelsk”, for hvis nu ikke det blev godt modtaget, kunne der jo sagtens spindes en ende over det, udtaler Teaterkompagniets formand, Jørgen Lauridsen og fortsætter:
- Vi føler selv det lykkedes fint og det var også det, vi kunne mærke på vores publikum som morede sig. Anne Lise havde formået at få en masse elementer ind fra vores tidligere forestillinger, men selv om man ikke havde set dem, kunne man sagtens få noget ud af det alligevel.
- For os gik det op i en højere enhed. Kulissefolkene havde lavet enkle og brugbare kulisser, kostumepigerne havde fået lavet nogen flotte og farverige kostumer, sminkørerne fik virkelig prøvet deres evner af, der blev instrueret i dans og skuespil, lys og lydfolkene arbejdede under højtryk, da der jo var mange på scenen, vores orkester havde en meget varieret sætliste, der blev kræset for vores spisende gæster og for alle dem der var i foyeren – kort sagt: det summede af liv over det hele, opsummerer Jørgen Lauridsen og erklærer sig på den baggrund godt tilfreds med jubilæet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul