eSport Brande løb med guldet og pokalen

I Kristi himmelfartsferien var eSport Brande inviteret med til slutspillet i Yousee DGI Ligaen.

De 2 bedste hold ville så gå videre sammen med de 2 bedste hold fra alle de andre ligaer og skulle så spille om DM.

- Desværre måtte vi se os slået af de 3 bedste hold, så vi måtte tage til takke med en 4.-plads. Vi var totalt underdogs; allerede før året startede, fik vi en opringning fra Yousee Liga lan, som syntes, vi skulle trække vores hold, da vi på papiret var langt dårligere end de andre, og så til at vi i dag står med en 4.-plads. Så må jeg bare sige, at jeg er en stolt træner, lyder det fra coach Michael Kongedam, som fortsætter:

- Vi stillede så et blandet hold til U16 DGI-Ligaen, som blev afviklet lørdag aften, og her slog drengene op i første gear og udraderede de andre hold totalt. Drengene skød simpelthen de andre hold fuldstændig ud af serveren.

- Der er kæmpe potentiale med disse drenge, og jeg glæder mig til at sætte næste sæsons målsætning sammen med dem.

Til tops i fairplay

Søndag skulle fairplay-pokalerne uddeles. Fairplay-pokalen bliver tildelt efter afstemning blandt alle deltagende hold, og minsandten om ikke drengene fra eSport Brande fik tildelt pokalen.

- Vi er utrolig stolte over pokalen, som understøtter eSport Brandes fokus på ordentlig kommunikation og adfærd online. Kæmpe tillykke til drengene - det har været en fantastisk weekend, lyder det afslutningsvis fra Michael Kongedam, som også sender en tak til Vestjysk bank for sponsorat af trøjer til holdet.

Facit a sæsonen 2021/22 blev dermed en 4.-plads i Yousee DGI-Ligaen, en 1.-plads i DGI U16-turneringen samt fairplay-pokal i samme række.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul