En dejlig aften på heden

Starten på den lange distance er gået. Med nr. 1213 er det Jonas K. Nørgaard fra Aulum, der sluttede som nr. 4, og til venstre for ham distancens yngste deltager, Nadia Thinggaard, der kom i mål som en flot og sikker nr. 2.

Onsdag afviklede Brande Motion for femte gang Hedeløbet, motionsløbet som i de forudgående 27 udgaver gik under navnet Brandtex-løbet.

Dermed var der tale om et lille jubilæum for løbet, som siden Brande Motions overtagelse i 2013 har måttet notere et fald i deltagerantallet år efter år. Fra næsten 200 det første år til et historisk lavpunkt på ca. 120 løbere i 2016, hvor løbet var placeret klos op ad Kr. Himmelfartsdag, hvilket næppe i sig selv var befordrende for deltagelsen.

Brande Bladets mest løbestærke (og eneste) journalist snørede derfor løbeskoene og begav sig med et par oldboys-kampe, et veloverstået tandlægebesøg samt en masse hundeluftning som væsentligste ballast ud på en løbetur på 6 km. på heden for at finde forklaringen på, hvorfor så få efterhånden vælger at løbe en tur på Brandlund Hede, mens mange andre motionsløb – også her i området - kan notere fremgang i deltagerantallet.

Læs hele reportagen i næste uges udgave af Brande Bladet, se billeder fra Hedeløbet i galleriet nederst på forsiden og se resultaterne fra løbet her: http://app.lap.io/event/2017-hedeloebet/results

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul