Brud på vandledning

OPDATERET:

Det ledningsbrud, der angiveligt fik vandet til at fosse ud onsdag, viste sig i realiteten at være - nå ja, en storm i et glas vand.

I virkeligheden var årsagen til, at man flere steder i den nordlige bydel oplevede et lavt vandtryk, det igangværende ledningsarbejde ved AKM.

Dirk van Beusekom fra Brande Vandværk oplyser, at forbrugere på bl.a. Nordlundvej, Ågårdvej og i Lundfod kan opleve reduceret vandtryk, men at ledningsarbejdet forventes afsluttet inden ugens udgang.

Kommentarer

Tak til Brande Bladet (Villy Jensen) for den rigtige version af gårsdagens problem med lavt vandtryk i dele af Brande Vandværks forsyningsområde.
Rart når medierne først udtaler sig når man ved hvad sagen drejer sig om, og ikke som i Herning Folkeblad ved (Kim Kristensen) udsender katastrofealarm før man ved hvad problemet egentlig er. Det er det ene, det andet er, at man efter at have blæst problemet op i et sensationslysten leje, ikke ser det som et professionelt tiltag, at følge op på sagen, og korriger så forbrugerne får den rette orientering. det måtte en anden på Herning Folkeblad, tage sig af (Flemming Tulstrup) med overskriften, en storm i en vandledning. Det var ikke særlig smart Kim Kristensen.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul