Trygge rammer

Vores dreng startede i børnehaven Åhaven d. 1. marts 2019, hvor han var 2 år og 8 mdr. Allerede ved første rundvisning var vi helt solgt til den lille, hyggelige børnehave. Vi var overbevist om, at det var perfekt til vores dreng pga. det lave børnetal, personalet og rammerne i børnehaven. Da han var i dagplejen, havde han 3 skift, og 3 måneder inden opstart i børnehaven fik vi at vide, at han var meget sensitiv, som kom til udtryk på flere forskellige måder. Derfor var det vigtigt at finde en børnehave med de rette rammer og personale, og vi var særligt opmærksomme på den bedste start for vores søn, inden han skulle starte i børnehaven. Det skulle være en børnehave, der havde opmærksomhed på at hjælpe ham ift. de sansemotoriske udfordringer, han har.

Vi har hele vejen igennem været virkeligt trygge ved at aflevere ham i Åhaven. De er rigtig gode til at tage sig tid til at lære alle børnene at kende og til at fortælle forældrene, hvordan det går, samt hvad de arbejder på. Vores dreng reagerede ret meget på at gå fra dagplejeliv til børnehaveliv, og oveni dette var han blevet storebror dagen før opstarten. Efter 2 måneders tid var han faldet fuldstændigt til, og vi var så lykkelige for vores valg af børnehave.

Nu skal Åhaven nogle få måneder senere højest sandsynligt lukke, og vores dreng skal lide under endnu et skift, hvor han bliver revet ud af sine vante og trygge omgivelser. Han skal over i en meget stor børnehave, hvor han skal forholde sig til næsten dobbelt så mange børn, nye voksne, nye børn, nye forældre, nye kæmpe omgivelser og potentielt nye rutiner. Vi havde jo netop valgt Åhaven for at sikre de trygge rammer for vores søn med de udfordringer, han har. Vi er sikre på, at store børnehaver fungerer for mange børn, men vi er meget bekymrede for, at det ikke fungerer for vores dreng og bekymrede for endnu et skift så kort tid efter opstart. Åhaven har formået at udvikle en unik børnehave både pga. rammerne og personalet. Vi håber inderligt, at der kan findes andre løsninger, så vores utroligt velfungerende og gode børnehave kan bestå!

Dennis og Louise Kidmose Johnsen

Feddet 8

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Street Art 2019