Triatlon og duatlon som sjov dyst

Arkivfoto fra 2015

Arbejdskolleger, naboer, familier og andre har mulighed for en sjov dyst, når Brande Motion lørdag 20. maj for 17. gang arrangerer motionsstævne med triatlon og duatlon.

Alle har en chance for at deltage, da det er muligt at deltage to eller tre sammen på et stafethold. Det vil sige, at de enkelte selv kan vælge mellem løb og cykling i enten triatlon eller duatlon samt svømning i triatlon. Brande Motion sørger endda for en dating-service til egne medlemmer. Det vil sige, at interesserede kan melde sig til enten at svømme, cykle eller løbe, hvorefter Brande Motion sætter hold sammen.

Stævnet er helt oplagt til et godt væddemål mellem motionisterne, som får en overskuelig stævneplads ved Brande Hallerne, så det er nemt at kombinere de enkelte discipliner.

Brande Mini Tri&Du har altid gennemført distancer, som efterhånden er slået igennem som de gængse ved de mange populære ”4-18-4-stævner” med 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb.

De mere præcise distancer i Brande omfatter i triatlon svømning med 400 m, cykling 17,4 km og løb 4,7 km samt i duatlon med løb 4,0 km, cykling 17,4 km og løb 4,7 km. Begge discipliner enten individuelt eller stafethold med to-tre deltagere.

Brande Motion har igen i år gjort sig umage med at finde en række præmier, som fordeles mellem de bedste og ved lodtrækning blandt samtlige deltagere.

Efter arrangementet hygger deltagerne sig som foregående år i Brande Bibliotek.

Forhåndstilmeldingen slutter 15. maj til middag, men det er også muligt at melde sig på selve dagen senest en time før første start.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul