Total Wind har fået ny ejer

Global Wind Service A/S med hovedkontor i Fredericia og 10 datterselskaber over det meste af verden overtager en del af Total Wind A/S, der blev begæret konkurs i sidste uge. Overtagelsen sikrer dels over 150 job, dels færdiggørelsen af virksomhedens igangværende projekter.

Efter Total Wind A/S' konkurs har Global Wind Service (GWS) erhvervet alle offshore- og vingeaktiviteter fra Total Wind selskabet. Med overtagelsen følger flere igangværende projekter og medarbejdere. Det oplyser Fredericia-virksomheden på sin hjemmeside.

De overordnede aktiviteter omfatter bl.a. servicearbejder for Vattenfall på Horns Rev I, installation og færdiggørelse af Horns Rev III for MHI Vestas Offshore Wind, klargøring for MHI Vestas Offshore Wind på Esbjerg Havn og forskellige vingereparationsprojekter rundt omkring i Europa.

Hos MHI Vestas er COO (Chief Operations Officer) Flemming Ougaard glad for, at GWS med overtagelsen sikrer kontinuitet i service og projektlevering, og netop kontinuiteten har sammen med sikringen af de mange arbejdspladser været en af de vigtigste årsager for GWS til overtagelsen, fortæller selskabets CCO (kommercielle direktør, red.), Michael Høj Olsen:

- Vi hjælper vores kunder med at kunne fortsætte operationen på deres projekter, forklarer han og oplyser, at en stor del af Total Winds ansatte i Brande har fået tilbudt arbejde med udgangspunkt fra Fredericia, et tilbud ikke alle har valgt at tage imod.

Michael Høj Olsen understreger, at det har været vigtigt for GWS at reagere hurtigt, så hverken kunderne eller de ansatte blev efterladt i et vakuum, hvor de ikke vidste, hvad der skulle ske.

Det er primært Total Winds offshore-aktiviteter, GWS har overtaget, derimod har virksomheden ingen planer om at overtage hverken bygningerne på Sjællands-vej, Total Winds store mobilkran eller andet isenkram fra konkursboet, oplyser Michael Høj Olsen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 24 jan.

  Bankospil

  Sted: Fasterholt Forsamlingshus
  Arrangør: Fasterholt Borgerforening og Fasterholt Forsamlingshus

 • 25 jan.

  Fredagscafé - "Da Ansgar ramte Brande"

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Aktivitetsudvalget og Menighedsrådet

 • 25 jan.

  Fælleslæsning

  Sted: Brande Bibliotek, Centerparken 2, Brande
  Arrangør: Brande Bibliotek

 • 25 jan.

  Åbent hus - Se maskinparken

  Sted: Østerbro 7, Kibæk
  Arrangør: Kibæk Maskinstation

 • 25 jan.

  Idræt For Sjov

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Foreningerne i Brande Hallerne

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen