Tophold i modvind

Nikolaj Jakobsen indledte 2. halvleg med at bringe Brande i spidsen, men i sidste ende mundede fredagens lokalopgør i Ikast ud i en storsejr på 4-1 til værterne, der dermed tilføjede gæsterne sæsonens første nederlag (arkivfoto).

Midt i august indledte Brande IF's serie 2-mandskab efterårssæsonen med en knusende sikker hjemmesejr over naboerne fra Ikast FC, der ved den lejlighed spillede deres første turneringskamp siden fusionen mellem Ikast FS og Ikast KFUM.

Siden er Brande gået fra sejr til sejr, og fredag aften var det så blevet tid til returopgøret i Ikast, som blev spillet i regn og rusk.

Efter en målløs 1. halvleg åbnede Nikolaj Jakobsen 2. halvleg med at bringe de sejrsvante gæster i front, men i kampens sidste halve time gik det helt galt for de indtil da ubesejrede gæster, som til sidst lignede et hold i opløsning.

Hele fire gange lykkedes det for Ikast-spillerne at passere Jonas Fløe Sørensen i BIF-målet, og dermed var sæsonens første nederlag til de zebrastribede en realitet med cifrene 4-1.

Trods nederlaget fastholder Brande dog førstepladsen i rækken uanset resultaterne af rundens øvrige kampe.