Til Brande Bladets Mikael Lund

I Brande Bladet den 7. december, besvarer bladets journalist Mikael Lund, mit læserbrev om et kommende ”rivegilde” i Brandehallens bestyrelse. Det er da selvfølgelig med tilfredshed at jeg konstaterer, at Mikael Lund medgiver at hans artikel både er tendentiøs og unuanceret, og at MLs artikel udelukkende hviler på den siddende formands udlægning af sagen om uenigheder i den siddende bestyrelse for Brandehallerne. MLs undskyldning for ikke at have indhentet yderligere oplysninger mellem involverede bestyrelsesmedlemmer, begrundes med bladets deadline. Da bladet har deadline hver uge og der har været tid nok, anser jeg det for en lidt dårlig undskyldning.

Mere besynderlig er det at du i dit svar Mikael Lund, fortsætter i den samme tendentiøse bane. At tale om at Brande Fitness foretog et kup under Brandehallens sidste generalforsamling, er vel ikke rigtig. Brande Fitness og dens medlemmer benyttede sig bare af den demokratiske vej til at få indvalgt 2 bestyrelsesmedlemmer til Brande-hallens bestyrelse.

Desværre har samarbejdet, af forskellige årsager ikke fungeret i den siddende bestyrelse. Uenighederne har givet anledning til indkaldelse for en extraordinær generalforsamling. Så må aktionærerne høre mere om hvad der er ”hoved og hale” i sagen. Formanden for Brande Fitness har i andet læserbrev udtalt, at Brande Fitness absolut ikke har intentioner om at besætte halbestyrelsen med fitnessmedlemmer. Det er endnu et rygte, der svirrer i Brandehallen, hvor bl.a. en tidligere politiker og borgmester, blandt seniorer i skarpe vendinger udtaler sig stærkt negativ om formanden for Brande Fitness. Det er både et urimeligt, usagligt og uhørt angreb på en foreningsformand, der jo ikke har noget med Brandehallens bestyrelse og dens samarbejde at gøre.

Peder Gasbjerg
Sandfeldvej 55
7330 Brande

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis