Svar til Jytte Frydensbjerg

Jeg kan oplyse dig, at vi den 23.06.17 i perioden fra kl. 19.50 til kl. 20.40 foretog 6 opkald til 97 18 27 27. Det nummer kender jeg nemlig, da jeg i de seneste 10 år jævnligt har haft brug for en taxi, og min mand og jeg har altid haft jer som førstevalg, dels på grund af nogle behagelige chauffører og dels på grund af min mands venskab med Christian.
Men hensyn til, at du mener jeg overdriver antallet af gæster, må jeg indrømme at jeg ikke lavede en folkeoptælling, men mit skøn er tæt på at passe, men du var åbenbart ude at tælle, siden du indirekte kalder mig løgnagtig.
Husk på, at god og velment kritik kan være gavnlig, så lad være med at blive en gammel sur dame.
Venlig hilsen
Mona Thomsen
Stadionalle 1,
7330 Brande

Kommentarer

Nu vil jeg så også lige komme med lidt sure opstød over taxi i brande, jeg kontaktede 97182727, søndag morgen den 20/8 kl. 07.08 efter en pisse god weekend til U.S træf ved Brande Camping.
Svaret fra vognmanden lød, "det kan jeg desværre ikke hjælpe med". Ikke noget med at han kunne komme om en halv time, eller om en time, eller for den sags skyld at han havde andre aftaler...
Og ja jeg kontaktede selvfølgelig først nummeret 97182727, da jeg havde læst svaret fra Jytte og dette opslag her på Brande Bladet, så jeg kan kun holde med Mona i hvad hun skriver, beklager..
Men det skal så siges at jeg selvfølgelig kom godt hjem, tak til en meget træt Ejvin og Gasbjerg Taxi.
Mvh
Martin Frandsen
Dørslundvej 60
7330 Brande

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul