Årets ildsjæl er fra Brande

Årets ildsjæl indenfor sportens verden i Ikast-Brande Kommune hedder Jens Ove Skjøth og er tidligere formand for Brande Skytteforening.
Det blev offentliggjort ved en prisuddeling i aftes i IBF Arena, hvor prisen til årets talent og idrættens hæderspriser til sportsudøvere, der har ydet en helt ekstraordinær præstation, også blev uddelt.
I alt 8 var nomineret til titlen som Årets ildsjæl. I kandidatfeltet fandt man desuden bl.a. Bente Meldgaard fra Teaterkompagniet, der var nomineret for sit arbejde med Teaterspirerne, og Bjarne Pedersen fra KFUM-spejderne i Ejstrupholm og Lyngens Kvarter.
Prisen til årets ildsjæl blev overrakt af formanden for Folkeoplysningsudvalget, Peter O. Sørensen, som lykønskede alle de indstillede talenter og ildsjæle for deres flotte præstationer og deres hårde arbejde, hvad end det er som idrætsudøver eller som den/de personer, der gør det hele muligt.
Årets talent blev Karina Blaabjerg fra Højris Rideklub i Ikast. Derimod var der slet ingen nominerede til prisen som Årets ungleder, hvorfor denne måtte udgå.
Se hele oversigten over alle de nominerede her.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul