Smittet med den politiske bacille

De tre Venstre-byrødder (naturligvis set fra venstre), som har taget stilling til, om de er klar til endnu en ”runde i manegen”: Brian Sigtenbjerggaard, Brian Bøge Christensen og Thomas Kristensen.

Udover at repræsentere Venstre i byrådet har de mindst to andre ting til fælles: De er alle tre medlemmer af kultur- og fritidsudvalget, og så er de sjældent blandt dem, der markerer sig mest i byrådssalen.

Netop posterne i kultur- og fritidsudvalget er sammen med stedets geografiske placering omtrent midt i kommunen årsagen til, at vi har sat hinanden stævne på Naturcenter Harrild Hede. Et center de tre Venstre-politikere Brian Bøge Christensen, Brian Sigtenbjerggaard og Thomas Kristensen i et vist omfang har været med til at agere fødselshjælpere for og derfor føler en særlig tilknytning til.

Især de to førstnævnte, som begge indtrådte i byrådet som suppleanter i forrige byrådsperiode, har været involveret i processen med etableringen af naturcenteret lige fra starten, så det glæder dem naturligt nok, at stedet fungerer godt og er meget velbesøgt.

- Der er en voldsom konkurrence kommunerne imellem med at skille sig ud. Hvad er vi stærke på? Harrild Hede er helt unik, siger Brian Sigtenbjerggaard og bliver suppleret af Brian Bøge, som kalder naturcenteret ”en rigtig god medspiller” i forhold til kommunens sundhedspolitik, hvor bevægelse er i centrum.

Det er nu ikke udelukkende for at høre om Harrild Hedes fortræffeligheder, vi er bænket omkring en kande termokaffe, men for at høre, om de tre Venstre-byrødder er indstillet på endnu en periode i byrådet.

Hvorvidt det er tilfældet, kan du læse i næste uges udgave af Focus Ikast-Brande.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Boligsalg

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul