Smækker ikke med dørene

Ole Rye Christensen

Afskedsreceptionen skal først holdes d. 29. marts, men den interne markering foregik forrige fredag – forklædt som den årlige trivselsfest. Her tog personalet på Ejstrupholm Skole fusen på deres afgående skoleleder Ole Rye Christensen, som efter 6 år forlader posten som skoleleder ved månedens udgang, med et surprise-party til ære for ham.

- Det blev lidt kortere, end jeg havde regnet med, erkender Ole Rye Christensen, som fyldte 60 sidste år og egentlig havde regnet med, at stillingen som leder af Ejstrupholm Skole skulle være hans sidste. Sådan kom det imidlertid ikke til at gå, eftersom han i november valgte at sige sit job op, og nu fortæller han hvorfor.

- Året op til plus det første halvår efter skolereformen trak virkelig tænder ud; dels arbejdsmæssigt, dels har jeg været med til at gennemføre en skolereform, jeg ikke kan se mig selv i hele vejen igennem, forklarer Ole Rye Christensen, der på et tidspunkt traf en beslutning:

- Hvis det fortsætter sådan, så stopper jeg, når jeg bliver 60!

Læs hele interviewet med den afgående skoleleder i Focus Ikast-Brande, som i anledning af påsken udkommer allerede mandag.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul