Skuffet Venstre-kandidat

Henrik Christiansen

Det var en noget overrasket Henrik Christiansen (bill.), der modtog meddelelsen om, at hans partifælle, fhv. Ikast-Brande-borgmester Carsten Kissmeyer, alligevel genopstiller ved det kommende folketingsvalg. Siden han efter flere ugers betænkningstid overtog pladsen i Folketinget som suppleant for Esben Lunde Larsen sidste sommer, har den nuværende 2. næstformand i Region Midtjylland ellers gentagne gange pure afvist, at han ville gå efter endnu en periode på Christiansborg, men den holdning har han nu ændret.

Dermed bliver det tidligere byrådsmedlem fra Brande, der det seneste 2½ år har været udpeget som Venstres folketingskandidat i Ikast-kredsen, som dækker Ikast-Brande Kommune, pludselig i overskud.

– Jeg synes, det er en utrolig dårlig måde at behandle folk på at komme her ”fem minutter i tolv” og sige, at de ikke kan bruge én alligevel, siger Henrik Christiansen, der har trukket store veksler på familien for at få tid til det politiske arbejde, som desuden har taget fokus fra hans virksomhed, Center Skilte.

- I sin nytårstale nævnte statsminister Lars Løkke Rasmussen tre gange ordet ”ordentlighed” – det er der ikke tegn på her, lyder det fra den nu detroniserede Venstre-kandidat.

Kommentarer

ja men forventede du andet fra den kant, så er du naiv, Carsten Kissmeyer er da nødt til at stille op nu hvor jeres parti vil nedlægge regionerne, han vil da ikke undvære den store løn det giver, og ja venstre ved man hvor man har.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 22 mar.

  Fælleslæsning

  Sted: Brande Bibliotek, Centerparken 2, Brande
 • 22 mar.

  Åbningsfest Blåhøj Vaskehal

  Sted: Blåhøj Vaskehal, Buelundvej 2, Blåhøj
  Arrangør: Blåhøj El (Se annoncen i Brande Bladet)

 • 22 mar.

  Idræt For Sjov

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Foreningerne i Brande Hallerne

 • 25 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Sdr. Ommevej 50B, Brande
  Arrangør: Lystersminde Puljeordning

 • 25 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Foredragssalen, Brande Højskole, Herningvej 14, Brande
  Arrangør: Brande Højskole

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen