Sejren glippede

Nikolaj Jakobsen er sluppet fri, da bolden hopper over Kjellerup-keeperen, og et øjeblik senere udligner han til 1-1.

Sejren var indenfor rækkevidde, da Brande IF's serie 1-mandskab lørdag havde besøg af Kjellerups divisionsreserver, men i sidste ende måtte hjemmeholdet nøjes med det ene point for resultatet 2-2.

Brande var tæt på at få en drømmestart på opgøret, da et indlæg fra Nikolaj Jakobsen i det 6. minut ramte roden af stolpen. Kristian Koch Jensen var hurtigt over returbolden, men ikke hurtigere end Kjellerup-keeperen, som frygtløst fik tacklet ham i skudøjeblikket - med hænderne!

To minutter senere fastholdt Kjellerup presset i Brandes venstreside. Angrebet endte med et indlæg til bageste stolpe, hvor en helt fri Kjellerup-spiller let kunne heade gæsterne, der kom til Brande Stadion med maksimumpoint efter tre kampe, foran 1-0.

De efterfølgende 20 minutter var det småt med snapsene, selvom Kjellerup-forsvaret absolut ikke virkede dirkefrit, når det blev presset, og i det 28. minut gik den ikke længere: En lang fremlægning fra Brandes bageste geledder hoppede over Kjellerup-keeperen, der som en anden Manuel Neuer forsøgte sig som sweeper udenfor straffesparksfeltet.

Nikolaj Jakobsen takkede for tilbuddet og bankede udligningen i et tomt mål, og præcis da stadionuret ramte 40 minutter blev han dobbelt målscorer, da han satte sig igennem i en nærkamp med en Kjellerup-forsvarer og derefter køligt løftede den over målmanden til 2-1.

To minutter før pausen begik en Kjellerup-spiller et frispark, som dommer Dogan Can Yala takserede til et gult kort. I forlængelse af frisparket var Nikolaj Jakobsen få centimeter fra at nå frem til en giftig tværbold tæt under mål, men et hattrick blev det ikke til, og i 2. halvleg lykkedes det i stedet gæsterne at score endnu engang og udligne til slutresultatet.

Læs mere om kampen i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 22 mar.

  Fælleslæsning

  Sted: Brande Bibliotek, Centerparken 2, Brande
 • 22 mar.

  Åbningsfest Blåhøj Vaskehal

  Sted: Blåhøj Vaskehal, Buelundvej 2, Blåhøj
  Arrangør: Blåhøj El (Se annoncen i Brande Bladet)

 • 22 mar.

  Idræt For Sjov

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Foreningerne i Brande Hallerne

 • 25 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Sdr. Ommevej 50B, Brande
  Arrangør: Lystersminde Puljeordning

 • 25 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Foredragssalen, Brande Højskole, Herningvej 14, Brande
  Arrangør: Brande Højskole

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen