SEBASTIAN - solo - i Drantum Forsamlingshus

En folkekær mester besøger Drantum Forsamlingshus torsdag den 3. maj.

Sebastian tryllebinder sit publikum, og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten kan man i Drantum på tætteste hold opleve, hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige guitarspil forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes. Med andre ord, en koncert med Sebastian er i en klasse for sig.
I mere end 40 år har vi kendt Sebastian som en af Danmarks mest markante og mangesidede musikere. Han er kendt og elsket blandt et bredt publikum - en kunstner der har noget at sige til både unge og ældre.
Sebastian starter sin forårs-turné midt i april, en turné, som bringer ham rundt i store dele af landet - og allerede 3. maj besøger han Drantum, sikkert ét af turnéens mindste spillesteder.
For ganske nylig er Sebastian blevet hædret med H.C. Andersen Prisen 2018, en pris han har modtaget, idet H.C. Andersens digte og fortællinger har været en kilde til mange af hans sangtekster. Sebastian fortæller, at han vil markere prismodtagelsen ved at tage nogle af sine H.C. Andersen-sange med på repertoiret her i foråret. Så alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen i Drantum.
Billetter á kr. 320 kan købes på ticketmaster.dk.

Når Sebastian alene på scenen møder sit publikum, får poesien for alvor vinger. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Samtidig lister nye Sebastian-sange sig ind i repertoiret, ikke alene fra det seneste album, Sange til Drømmescenariet (2017), men også sange, publikum aldrig har hørt før, sange der endnu venter på, at den altid produktive Sebastian finder tid til at gå i studiet og indspille dem.
Sebastian er én af Danmarks helt store kunstnere. En kunster, der har noget at sige til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort og mange flere, til dem der i Toppen Af Poppen på TV2 i 2015 opdagede eller genopdagede Sebastian og en række af hans store sange fx. Rose, Måske Ku Vi og Stille Før Storm, sunget af yngre stjerner som Isam B, Shaka Loveless og Stine Bramsen. Så alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.
Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At opleve ham i trubadur-rollen giver en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian tager publikum med hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, vi alle kan synge med på.

Glæd Jer til en aften i Trubadurens selskab.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 22 mar.

  Fælleslæsning

  Sted: Brande Bibliotek, Centerparken 2, Brande
 • 22 mar.

  Åbningsfest Blåhøj Vaskehal

  Sted: Blåhøj Vaskehal, Buelundvej 2, Blåhøj
  Arrangør: Blåhøj El (Se annoncen i Brande Bladet)

 • 22 mar.

  Idræt For Sjov

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Foreningerne i Brande Hallerne

 • 25 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Sdr. Ommevej 50B, Brande
  Arrangør: Lystersminde Puljeordning

 • 25 mar.

  Generalforsamling

  Sted: Foredragssalen, Brande Højskole, Herningvej 14, Brande
  Arrangør: Brande Højskole

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen