Royalt besøg i Brande

I 2001 besøgte HKH Dronning Margrethe II af Danmark sammen med prins Henrik Brande, og i 2009 var parret igen et smut i byen for at se Remisen, som en donation fra deres fond havde været med til at finansiere restaureringen af.

Siden har det været småt med royale besøg i Brande, i hvert fald den officielle del af slagsen, men faktisk har både kronprinsen og hans lillebror prins Joachim været en tur i byen indenfor de seneste par måneder.

Prins Joachim skulle oprindeligt have forestået den officielle indvielse af biogasanlægget på Grarupvej i starten af marts, men p.g.a. prins Henriks død kort tid forinden blev der erklæret en måneds hofsorg, hvilket betød, at besøget måtte udsættes. Det blev i stedet gennemført 20. marts, hvor prinsen ved et privat besøg beså anlægget i selskab med bl.a. Axel Månsson.

I lørdags var det så Joachims storebror, kronprins Frederik, der lørdag d. 26. maj fylder 50 år, som var en tur i Brande. Det var han i forbindelse med Bestseller-ejer Anders Holch Povlsens polterabend, og starten gik såmænd på Vagns Krostue kl. 9.30.

Læs hele historien i næste uges udgave af Brande Bladet - Danmarks royale ugeavis!

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen