Rock på Sporet må udnytte underskudsgarantier

Tre måneder efter afholdelsen af den anden udgave af Rock på Sporet er kassen nu gjort endeligt op. Helt som forventet resulterede endagsfestivalen i et underskud til arrangørerne.

Lørdag d. 2. september forsøgte musikforeningen www.branderocker.dk sig for anden gang med en endags musikfestival på RemisenBrandes forplads, men i modsætning til det første forsøg to år tidligere, som ikke ligefrem var begunstiget af godt vejr, var de mange bands denne gang placeret i tørvejr, dels i et stort telt, dels indenfor i Remisen.

På trods af denne tørvejrsgaranti løste kun omkring 700 mennesker billet til navne som Nikolaj og Piloterne, Michael Hardinger Band, Kings of Rock og Bryan Adams Tribute foruden et par lokale bands, og det var som forventet ikke nok til at få økonomien til at løbe rundt.

Facit blev et underskud på 106.000 kr., men da fire lokale erhvervsvirksomheder – Give Stålspær, Welcon, Brande Entreprenør Service samt vognmand Knud Sørensen – sammen med Brande Håndboldklub og Brande Badmintonclub på forhånd havde stillet en samlet underskudsgaranti på 125.000 kr., holdes musikforeningen økonomisk skadesløs.

Et ordentligt træk på goodwill-kontoen undgår arrangørerne dog ikke, og intet tyder på, at forsøget gentages i 2018.

Læs mere i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen