Rene røverkøb i Galleri Spor 1

Et udsnit af de mange kunstværker, som nu sættes til salg til en fjerdedel af den oprindelige pris.

Foreningen Kulturremisen har i årene 1993 til 2010 hvert år stået for en kunstnerworkshop, hvor kunstnere fra Europa, Afrika, Asien og Nord- og Sydamerika i 2-3 uger har levet sammen, har dannet venskaber på tværs af kulturer, geografi og politiske holdninger, og har udført deres kunst i først den gamle remise og siden i den renoverede RemisenBrande.
Disse kunstnere har som "betaling" for opholdet hver givet et eller flere kunstværker til foreningen, og foreningen har fortsat en meget stor samling af værker i vores depoter.
- Vi har nu besluttet at gøre en indsats for at fremvise størsteparten af disse værker i vores Galleri Spor 1 med henblik på salg. Vi har derfor nærmest tapetseret væggene i galleriet med billedkunst, og vi har samtidig nedsat alle vore priser med 75%, fortæller Kulturremisens formand, fhv. læge Søren Chr. Bøttger.
Der er meget at se, og det er næsten en umulighed, at der ikke i det mindste er eet værk iblandt de mange, som en tilskuer vil falde for og ønske at købe.
Udstillingen ferniseres på fredag kl. 16.00 og åbnes af foreningens tidligere formand Birgit Vinge.
Der er åbent hverdagene i uge 5 og 6 kl. 10.00 - 12.00 og derefter i galleriets normale åbningstid torsdag og lørdag samme tid.
Derudover er man velkommen til at aftale et andet tidspunkt med formanden (se endvidere annoncen i Focus).

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul