Remisen står på pinde

Strikke- og hæklefestivalen i RemisenBrande blev senest afviklet for to år siden (arkivfoto: Martin Ravn).

Den sidste søndag i september slår RemisenBrande dørene op til Brandes fjerde strikke- og hæklefestival.

Festivalen er for alle – også for dem, der ikke selv strikker og hækler. Her er både mange færdige produkter lige til at tage under armen såsom tasker, bluser, garn, tilbehør, keramik og sågar pileflet og blomster, og desuden er der mange små hyggesteder, hvor man kan sidde og snakke, strikke, spise, drikke og hygge sig sammen med nogle af festivalens mange andre gæster.

Der kommer udstillere fra både lokalområdet og resten af Jylland og flere kendisser fra strikkeverdenen, blandt andre Karen Klarbæk, Bodil Much, Lotte Kjær, Josefine Bjørn Knudsen og Faster Mette til dette års festival.

Ulla Madsen fra Dørken, som var med i sæson 3 af tv-programmet ”Den store Strikkedyst” fra Gram Slot, har lokket 8 andre strikkedystdeltagere fra de 3 sæsoner med til årets strikkefestival i Brande. Sammen laver de en gratis åben workshop med temaet engle. Her kan man lave en engel, og hvis man har lyst, kan man deltage i konkurrencen om at lave ”den sjoveste engel” eller ”den mest følsomme engel”.

Brandes egen dygtige blomsterkunstner Mattias Holm fra Holm og Hauge Blomsterkunst kommer og tryller med blomster – måske iblandet lidt strik – på scenen. Den kommer han til at dele med charmetrolden og englebogsforfatteren Koushi. Der samles nemlig UFO’er (u-færdige strikkeobjekter) ind denne dag, som skal indgå i dekorationen af endnu en kæmpeengel, der bliver lavet på dagen af strikkedystholdet og Koushi i fællesskab. Så har man et ufærdigt strikkeprojekt liggende hjemme i skuffen eller strikkekurven, er her chancen for at få anvendt det til noget fornuftigt.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen