Ny leder af Frivilligcenteret udpeget

Vibeke Grønskov

Ny leder af Frivilligcentret bliver Vibeke Grønskov, hidtil frivillighedskoordinator på ældreområdet i Ikast-Brande Kommune. Vibeke tiltræder stillingen den 15. august.

Vibeke Grønskov har mange års erfaring fra frivilligdelen på ældreområdet, men har også erfaringer med ungdomsarbejdet.

I kraft af sin nuværende stilling har hun ikke bare et godt kendskab til frivilligkulturen i området – hun har også haft et nært samarbejde med Frivilligcentrets hidtidige leder, Charlotte Holleufer, som efter eget ønske fratrådte sin stilling med udgangen af maj - og så var hun en af drivkræfterne ved Frivilligbørsens fødsel.

- Bestyrelsen ser det også som en fordel, at Vibeke kender den kommunale organisation vedrørende hele frivilligområdet – det kan kun være en fordel for det fremtidige samarbejde. Helt afgørende har selvfølgelig været Vibekes personlighed. Vi kender hende som et menneske, der viser respekt for andre, hun lytter og understøtter initiativer. Men hun tager også en snak, når ”svesken skal på disken” – eller gerne før det måtte komme dertil, lyder det fra Frivilligcentrets bestyrelse, der fastslår:

- Vi er ikke i tvivl om, at Vibeke brænder for det frivillige område – og hun har idéer til at bringe det endnu videre, end der hvor vi er i dag.

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019