Ny formand for oldboys

Modtager af Ceres spiller-pokalen Søren Laursen (t.v.) sammen med modtageren af BOB’s lederpokal, Nicolaj Eg.

Der var skiftedag på formandsposten, da Brande Old Boys mandag afholdt generalforsamling i klubhuset på Brande Stadion.

Efter 8 år på posten overlod Åge Kristensen roret til Torben Kj. Jakobsen, men forinden gennemgik han foreningens 75 års jubilæumsår, der bl.a. havde budt på bankospil, jubilæumsfest, opvisningskamp mod Uhre (som vandt 7-6 efter straffesparkskonkurrence) og gallafest, men der havde også været ressourcer til at gennemføre de sædvanlige aktiviteter som firmafodbold, Japan Quiz og markedstips ved Brande Marked samt jule-kalendersalg. Derudover har Brande Old Boys stillet med frivillige ved flere andre lejligheder, heriblandt de to skolejubilæer.

Kasserer Gitte Holt gennemgik regnskabet, som på trods af jubilæumsfestlighederne udviste et overskud på ca. 25.000 kr. og en egenkapital på 659.000 kr. En del af kapitalen blev traditionen tro kanaliseret videre til ”søsterklubben” Brande IF, og i anledning af jubilæet var beløbet fastsat til 75.000 kr., som blev overrakt til BIF’s ungdomsformand Martin Bjærre.

De 25.000 er øremærket klubbens rejsefond, og en del af de resterende 50.000 skal gå til en elektronisk måltavle til den kommende kunstgræsbane. Resten skal anvendes til indretning af det store klublokale på 1. salen i klubhuset.

Læs mere om generalforsamlingen i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul