Ny formand for de radikale

Radikale Venstres spidskandidat i Ikast-Brande, Karen Skyum, ses her flankeret af lokalafdelingens afgående formand, Mette Fly (t.v.) og hendes afløser på formandsposten, Gitte Slejborg Nielsen (t.h.).

Ved sidste uges generalforsamling i Radikale Venstre Ikast-Brande blev Gitte Slejborg Nielsen fra Brande valgt som ny formand. Hun overtager posten efter Mette Fly fra Faurholt, som nu vil hellige sig sin virksomhed samt være mere aktiv som individuelt medlem af det europæiske parti ALDE Party (Alliancen af Liberale og Demokrater for Europa).

Den nye formand har ligesom spidskandidaten mange års erfaring indenfor skoleverdenen. En alsidig erfaring i såvel ledelses- som lærerperspektiv fra forskellige skoleformer på Sjælland og her i Ikast-Brande, men også som forvaltningschef for skole og kultur i Østgrønland.

- Børne- og ungdomsuddannelse har jo om noget været omstridt de senere år. Ikast-Brande Kommune er atter blevet erhvervskommune. I min verden er det allervigtigste for at bevare erhverv at udvikle en attraktiv børne- og ungdomsuddannelse. Ikke blot for at tiltrække borgere, men især for at udvikle en kultur præget af åbenhed, nysgerrighed, viden og højt til loftet, siger Gitte Slejborg og fortsætter:

- Jeg tror, det er overordentlig vigtigt, at vi fremadrettet tænker os som en kommune og ikke som to byer. Vores energi skal bruges konstruktivt i fællesskab. Ikast kan ikke undvære Brande – og omvendt. Det er dumt at bruge energi på noget, der var engang og ikke står til at ændre. Bl.a. derfor har jeg valgt at være en del af det parti, der sætter mennesket i centrum.

- Vi har i partiet besluttet os for ikke at pege på en kommende borgmester eller indgå i valgforbund med noget parti før vi på selve valgaftenen kan se på realiteterne og facts. Dermed mener vi, at vi mest optimalt kan tage de rigtige beslutninger for at kunne føre lokalt Radikal Venstre politik ud i livet – til glæde og gavn for alle, udtaler Gitte Slejborg Nielsen, som sammen med næstformand Holger Laursen og de opstillede kandidater glæder sig til at lytte til alle bosiddende i Ikast-Brande Kommune.

Tilføj kommentar

Annoncer

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul