Ny boligskatteaftale skaber tryghed

Orla Østerbye

Af Orla Østerby, medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti

Hjemmet er familiens base og samlingspunktet i de fleste danskeres liv. Det er her, vi er os selv, og det er her, vi er sammen med vores nærmeste. Det er her, vi samler kræfter, og det er her, vi slapper af og har det allerbedst. Det er kort sagt her, vi skal finde den ultimative tryghed.

Og netop tryghed er et hjertesag for Det Konservative Folkeparti. Det kan ingen vist være i tvivl om, og derfor er jeg meget tilfreds med, at vi netop har indgået en ny boligskatteaftale, der sikrer trygheden for boligejerne, der i årevis har betalt alt for høje boligskatter. Tryghed og sikkerhed handler nemlig også om familiens økonomi.

Vi kæmper for lavere boligskat

Med den nye boligaftale har vi sikret, at danskerne samlet set slipper hele 28 milliarder kroner billigere i boligskatter i 2025 end ellers planlagt. Det er godt nyt for alle danske boligejere, der dermed kan se frem til at kunne beholde lidt mere til dem selv og i stedet bruge de penge, de ellers var blevet ædt op af stigende boligskatter, på ting, der har højere værdi for familien.

Aftalen betyder blandt andet, at ejendomsværdiskatten sænkes fra en procent til 0,55 procent, og vil jeg gerne benytte lejligheden til at rose de andre partier – Venstre, Liberal Alliance, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti og De Radikale – for at være med til at tage ansvar for en god løsning på det store og snørklede område, som boligskatterne er.

Fra konservativ side arbejder vi meget med visioner. Det kan derfor godt være, at en boligskatteaftale havde været endnu mere ambitiøs, hvis vi havde siddet med 90 mandater – men vi er altid parate til at indgå kompromisser og konstruktive aftaler, hvis det går i den rigtige retning.

Det gør den nye boligskatteaftale, der vil skabe mere tryghed for boligejerne, og derfor er vi nu glade for resultatet.

Tilføj kommentar

Annoncer

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul