Skip to main content

Menuen står på BIF-Cup-gryde

90 kg. oksekød, 130 liter sovs og dertil hørende kartoffelmos skal mætte de mange sultne munde efter dagens første kampe i BIF-Cup.
Maden er fremstillet på et brændefyret feltkomfur, og kokkene bag er det lokale beredskab (de tidligere CF'ere), der har fået assistance (og lånt et ekstra komfur) fra kollegerne i Herning.
Fredag går det løs igen, og madlavningen er et heldagsprojekt, som starter om formiddagen og slutter med rengøring af komfuret ud på aftenen.

Sport

Skriv en kommentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Annoncer

Annoncer

  • Camping 25
    Camping 25
  • Foreningsside i Brande Bladet
    Foreningsside i Brande Bladet
  • Menu
    Menu
  • Sommerfest
    Sommerfest
  • Bents Tæpper
    Bents Tæpper

    Kalender

    28 Aug.

    Martin Kanstrup - En komisk musikalsk rejse gennem hverdagen

    Arrangør: RemisenBrande
    Sted: Remisen Brande, Remisevej 1, Brande
    29 Aug.

    Poul Krebs med band

    Arrangør: RemisenBrande
    Sted: Remisen Brande, Remisevej 1, Brande
    09 Oct.

    Huxi Bach - ufatteligt

    Arrangør: RemisenBrande
    Sted: Remisen Brande, Remisevej 1, Brande
    24 Oct.

    Rasmus Nøhr - Tid til mirakler

    Arrangør: RemisenBrande
    Sted: Remisen Brande, Remisevej 1, Brande
    21 Nov.

    Koncert med Rasmus Walther på Hotel Dalgas

    Arrangør: BrandeRocker
    Sted: Hotel Dalgas, Storegade, Brande

    Onlineavis

    Tilmeld nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.