Meldgaard Miljø tager skraldet i Ikast-Brande

Pr. 31. august overtager Meldgaard Miljø A/S afhentningen af dagrenovation i Ikast-Brande Kommune. Skraldebilerne er stadig delt i to rum med madaffald i det ene rum og restaffald i det andet, så affaldet ikke bliver blandet.

Meldgaard Miljø A/S har vundet entreprisen for de næste 5 år med mulighed for forlængelse. Aftalen omhandler alene afhentning af dagrenovation og de røde miljøbokse.

Skraldebilerne er stadig inddelt i 2 rum, så affaldet ikke bliver blandet. Derfor er det fortsat vigtigt, at borgerne bliver ved med at sortere i grønt og gråt affald og komme affaldet i poser, inden det kommer i skraldespanden.

Skraldebilerne fra Meldgaard kører på 2. generation HVO-diesel – eller biodiesel. Biodiesel fremstilles af affaldsprodukter som for eksempel slagteriaffald.

Henrik Engedahl (V), formand for Teknik- og miljøudvalget, glæder sig over, at Meldgaard Miljø overtager opgaven og sikrer en stabil og sikker drift af indsamling af dagrenovation i Ikast-Brande Kommune.

- Meldgaard har solid erfaring i branchen, som vi kommer til at nyde godt af. Meldgaard vil spille en central rolle i hele kommunens indsats for at få så god en sortering af husholdningsaffaldet som muligt. I mere end 25 år er der blevet indsamlet grønt og gråt affald i Ikast-Brande Kommune. Det kan vi være stolte af i en tid, hvor mange kommuner først er ved at starte på det. Specielt vores grønne affald skal vi have fokus på ikke at blande, så vi får udnyttet så meget som muligt af denne ressource, lyder det fra udvalgsformanden.

Direktør Henrik Meldgaard udtaler:

- Vi har kørt dagrenovation siden 1974 og har i dag 450 renovationsmedarbejdere. Vi glæder os, hver eneste gang vi starter op i en ny kommune, men vi glæder os særligt til at køre i Ikast-Brande. Vi har i mange år kørt i nabokommunerne og kan allerede nu fornemme, at vi har et rigtig godt hold af medarbejdere og en god dialog med kommunen. Vi indsætter 5 helt nye biler med den nyeste teknologi, bl.a. lav indstigning. Det sikrer et godt arbejdsmiljø, som er noget vi har meget fokus på. Ingen skal være i tvivl om, at vi vil gøre vores ypperste for at servicere borgerne i Ikast-Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2019