Lokalplanen for Netto-butik endelig godkendt

På sit seneste møde 22. marts godkendte Ikast-Brande Kommunes byråd den lokalplan og det kommuneplantillæg, der skal gøre det muligt for Salling Group (det tidl. Dansk Supermarked, red.) at opføre en Netto-butik ved Dørslundvej-rundkørslen for enden af Østre Allé som nærmeste nabo til Fakta.

Punktet var sat på dagsordenen som et efterretningspunkt og udløste da også kun en enkelt kommentar fra Fælleslistens Lotte Stoltenborg, som ligesom det øvrige byråd er positivt stemt overfor planerne.

Planen er efterfølgende blevet offentliggjort 31. marts, men inden Bocon Projekt A/S, som skal stå for opførelsen af den 1200 kvadratmeter store dagligvarebutik, kan komme i gang med arbejdet, er der først en klagefrist på fire uger, som skal overstås.

Det er imidlertid ikke grundlag for at klage til Planklagenævnet, fordi man måtte være uenig i byrådets afgørelse; for at få godtaget en klage, vil det kræve, at den vedtagne lokalplan og kommuneplantillægget eller den forudgående proces ikke har været i overensstemmelse med den gældende lovgivning på området.

Der var som tidligere omtalt i Brande Bladet indkommet i alt fire høringssvar fra henholdsvis nogle af de nærmeste naboer til den kommende Netto-butik samt skolebestyrelsen på Dalgasskolen, men ingen af dem førte til ændringer i lokalplanen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020