Kulturnat i skaterhallerne

DAB

DAB – Drantum Amatør Band – er et af flere bands, man kan opleve live i skaterhallerne på fredag, hvor det endnu engang er blevet tid til kulturnat i hele Ikast-Brande Kommune

Fredag d. 30. september er udnævnt til kulturnat over hele Ikast-Brande Kommune; således også i Brande, hvor mange af aktiviteterne er centreret omkring skaterhallerne på Mylius-Erichsensvej.

Inden det for alvor går løs kl. 20, kan man gå med på en guidet byrundtur til bl.a. gavlmalerierne med byguiderne. Der er afgang fra Torvet henholdsvis kl. 17.30 og kl. 18.30, og turen varer ca. tre kvarter.

På Mylius-Erichsensvej er programmet i den nyeste af de tre skaterhaller mest for de unge, mens det mere modne publikum bl.a. kan høre de lokale bands DAB (Drantum Amatør Band) og Rene Linjer (Franz Petterson og Morten Colbert) spille i hal 1 og 2.

Dance Company Twenty fra Varde leverer en halv times street dance i hal 3, hvor der desuden er alkoholfrit ungdomsdiskotek hele aftenen.

Som afslutning på kulturnatten i Brande kan man overvære teaterforestillingen ”Den indkapslede natur”, inden arrangementet i skaterhallerne rundes af med et gigantisk festfyrværkeri omkring kl. 23.

Se hele programmet for kulturnatten i Focus.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul