På skudhold

Aktørerne i Teaterkompagniet har sat slutspurten ind for at blive klar til premieren på årets forestilling ”Annie get your gun”.
Travlheden er fremherskende i Teaterkompagniet i disse dage. Søndag er der generalprøve og tirsdag er der premiere på årets forestilling ”Annie get your gun”, så de medvirkendes fritid er i øjeblikket reserveret til en ting: At øve.
Torsdag aften, da Brande Bladet kiggede forbi foreningens lokaler på Dørslundvej, var man i fuld gang med den sidste ordinære øveaften. Kulisserne var allerede transporteret til Remisen, hvor der skulle øves hele lørdag og søndag, og efter en enkelt friaften mandag går resten af ugen med flere prøver.
Skarpskytte
”Annie get your gun” er den velkendte historie om den skarptskydende Annie Oakley, som har væsentligt lettere ved at få ram på lerduer og skydeskiver end en mand. Stykket har i flere år stået på Teaterkompagniets ønskeseddel fortæller kompagniets formand Jørgen Lauridsen, der selv spiller rollen som William F. Cody alias ”Buffalo Bill”.
Stykket indeholder både en lang række kendte og nogle mindre kendte sange, så udfordringer er der nok af, både for instruktør Anne Lise Holm, der igen i år holder styr på tropperne, og skuespillerne.
Læs mere om forestillingen i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul