Over 400 så Oliver Twist

Så er der lukket og slukket for Teaterspirernes Oliver Twist, og alt er pakket sammen.
- For os var det en rigtig god oplevelse, hvad jeg også tror det var for de 420 tilskuere, der valgte at bruge nogen timer sammen med os, udtaler Teaterkompagniets formand, Jørgen Lauridsen.
- At holde styr på sådan en flok børn og unge mennesker, der i den grad har ild i bagen, har krævet arbejde fra mange sider, men vi synes, det har været det værd, for det er jo kun udtryk for energi og livsglæde, konstaterer formanden og fortsætter:
- Da vi sidste år lancerede decideret børne- og ungdomsteater, var vi meget spændte. Ikke på om vi kunne få nogen til at deltage, for det var vi meget sikre på, men mere på om ”ungerne ” ville og kunne leve op til de krav, der er til at spille teater. Det kunne de og det føler vi også de gjorde i år.
- Sidste års Bølle Bob var jo mere til fest og ballade, hvor Oliver Twist mere er til den klassiske side. Det har desværre nok også afspejlet sig i antallet af tilskuere, da vi ikke kunne matche sidste års tilskuertal, erkender Jørgen Lauridsen, som gerne medgiver, at skuespilleriet nok er gået lidt ud over "spirernes" skolegang i de sidste par uger.
- Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de oplevelser og det sammenhold, de har haft, har været med til at udvikle dem positivt, fastslår han.
Læs mere om forestillingen i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul