Børnekunst i Gludsted

For tredje er Gludsted i gang med at afvikle Gludsted International Artworkshop, et arrangement der gennem mange somre blev afholdt i RemisenBrande.
Igen i år afholdes der samtidig en workshop for børn som en del af Aktiv sommer for dermed at give alle børn i kommune en mulighed for at se, hvad der sker på skolen.
- Vi har i år været så heldige at få kunstner Felix Pedersen med til børneworkshop, da vi er blevet støttet af Statens Kunstråd igennem huskunstnerordningen, lyder det fra Gludsted.
De to dage står i bevægelsens tegn. De 20 deltagende børn skal ud i naturen og finde biller, bark og blade, og der skal arbejdes med mange forskellige materialer.
- I denne workshop folder vi verden ud midt i lokalmiljøet. Vi bevæger os rundt i hele verden på Gludsted Friskole. Workshoppen giver børn i Ikast- Brande Kommune en mulighed for at møde internationale kunstnere i børnenes eget lokalområde, de ser dem i deres arbejdsproces, og så skal de sammen med en professionel dansk kunstner, selv opleve den skabende proces og se den munde ud i noget nyt og overraskende.
Resultatet af børnenes anstrengelser bliver præsenteret ved en lille fernisering tirsdag eftermiddag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul