Klubhusbestyrer stopper

Lars Heide

Efter knap 5 års ansættelse fratræder Lars Heide ved månedens udgang sin stilling som bestyrer af klubhuset på Brande Stadion.

Brande IF står dog ikke i helt samme situation som for 5 år siden, hvor man kort før sommerferien og ikke mindst det års BIF-Cup sagde farvel til Lars Heides forgænger i embedet, Brian Brund, med kort varsel.

Klubbens tidligere kasserer, ingeniør Erik Andersen, som i en periode forpagtede golfklubbens restaurant ”Café 19”, har med assistance fra andre frivillige indvilget i at overtage det overordnede ansvar for klubhusdriften i en overgangsperiode, indtil man finder en mere permanent afløser. Det oplyser BIF-formand Michael Koch.

Det var egentlig først meningen, at Lars Heide skulle fratræde ved udgangen af juli, men stigende travlhed i Smagshuset, som drives af hans hustru Lone, har ført til, at parterne er blevet enige om at skilles to måneder før planlagt.

Kommentarer

Vågn nu op bestyrelse.
prøv nu at samarbejde, og så tag den rigtige beslutning om at lukke det "gamle klubhus" og flyt ned til noget der kan bruges her taler jeg om hallen, det ville være oplagt hvor der gennem de sidste mange år ikke har været nogle forpagtere der kan få det til at fungerer, og det er jo klart når man kun kan planlægge et halvt år, vi skal spare andre steder på ældre og børn, og så er der nogle som jeg ser det egoistisk at ville det hele selv, og de ligger så tæt på hinanden at det ingen betydning vil få hverken til kamp eller træning, og til bif cup bruges hallen alligevel.
prøv nu for en gangs skyld at samarbejde i Brande, og hallen er et perfekt samlings punkt, og de har penge på kontoen hvis der skulle udvides lidt istedetfor at bruge flere penge på det gamle klubhus

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul