Kim Larsen-aften i Skærlund Forsamlingshus

Kim Larsen

Kim Larsen stod sidste gang på scenen i Brande i forbindelse med Sensommerrock i 2011. Fredag d. 24. januar fortæller Flemming Både om hans liv og spiller hans musik ved et arrangement i Skærlund Forsamlingshus (arkivfoto: Mikael Lund).

Fredag d. 24. januar kommer Flemming Både igen til Skærlund Forsamlingshus, denne gang for at spille Kim Larsen- og Gasolin-musik.

Flemming Både har før været i Skærlund Forsamlingshus med stor succes – sidste gang i starten af juni 2018 var det for at fortælle om John Mogensen og spille nogle af hans sange.

Der er lagt op til en hyggeaften, hvor Flemming Både fortæller historien om hele Danmarks spillemand, og hvor der desuden bliver mulighed for at høre og synge med på en masse gode Kim Larsen- og Gasolin-numre. Til sidst spiller Flemming op til 1½ times dans udelukkende med Kim Larsen- og Gasolin-numre.

Flemmings fortælling handler også om en meget privat Kim Larsen; en stædig rad og lunefuld samarbejdspartner, men først og fremmest en flittig spillemand, der elskede sit publikum og at stå på scenen – og han stod der lige til det sidste.

Aftenen indledes med spisning, mens Flemming Både spiller Kim Larsen- og Gasolin-musik i baggrunden.

Herefter fortæller Flemming Både om Kim Larsens liv og musik med indlagte fællessange og lydklip, og efter desserten og kaffe spiller han så op til dans i forsamlingshuset – som nævnt udelukkende med Kim Larsen- og Gasolin-numre. 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen