Ingen revanche mod lokalrivalerne

Det var i den grad Brande, der havde revanche til gode, da klubbens serie 2-hold onsdag aften tog imod lokalrivalerne fra Give på Brande Stadion.

De to hold mødtes samme sted forud for sæsonstarten. Dengang kunne Give køre hjem med en sikker 4-1-sejr i sportstaskerne, og da de to hold senest var i samme pulje i foråret 2015, endte begge opgør med 2-1-sejre til Give.

I det hele taget har der været tradition for underholdning og masser af mål i de to naboklubbers indbyrdes opgør, men mens der var masser af intensitet i onsdagens opgør, kneb det med målene.

Først efter 70 minutter blafrede netmaskerne for første og eneste gang i kampen: En bold blev headet frem mod Gives Nikolaj Fejerskov, som lod den hoppe en enkelt gang på kanten af feltet, inden han svingede højreskøjten og hamrede kuglen utageligt i nettet bag en forgæves sprællende Jonas Fløe Sørensen i Brande-målet.

Scoringen faldt få minutter efter at hjemmeholdets midtbanedynamo Lasse Skov var blevet sendt til afkøling i 10 minutter efter et frispark mod en af Gives bedste, den lynhurtige højrekant Jakob Vikær. Han gjorde til tider hvad der passede ham, men hverken indlæg eller afslutninger fra hans fødder gav udbytte. Det samme kan man sige om hjemmeholdets hjørnespark: trods hele 10 af slagsen førte ikke et eneste af dem til en kvalificeret afslutning.

Læs mere om lokalopgøret, som endte 1-0 til Give, i næste uges udgave af Brande Bladet.