To indbrud på Granbakken

I løbet af Kristi Himmelfarts-weekenden har der været indbrud i to villaer på Granbakken, og politiet formoder, at det er den eller de samme gerningsmænd, der står bag.

Det ene indbrud fandt sted fra onsdag middag til fredag kl. 15.50. Mens familien var på ferie, blev et af husets vinduer brudt op, og der er spor efter færden over hele huset. Lister over stjålne effekter er lang: 4-5 flasker spiritus, et Samsung tv-apparat, en sparegris og et smykkeskrin, begge dele med indhold, et digital-kamera, parfume, en bærbar pc samt nogle kongelige porcelænsfigurer. Værdien af det stjålne er ikke opgjort.

Det samme gør sig gældende for det andet indbrud på Granbakken, som fandt sted fra torsdag kl. 11 til søndag kl. 19.30. Også her er huset blevet gennemrodet i forlængelse af, at et vindue er brudt op, og også her har tyven eller tyvene tager for sig af retterne: Et Panasonic tv-apparat, en bærbar Lenovo-computer, en ca. 30 cm. høj PH-lampe, smykker, Royal Copenhagen-porcelæn, en guldlysestage ”Dråben” samt Kay Bojesen-figurerne ”Duen” og ”Soldaten”.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen