Hyggehold tager imod begyndere

Cykling på mountainbike breder sig med stor hast. Det gælder også i Brande Motion, der i nogle år har haft et hyggehold. MTB’erne har efterhånden opnået en vis hastighed, så det kan være svært for nye at falde ind, men det bliver der nu rådet bod på.
Når den ny sæson begyn-der onsdag 4. april fra Brande Hallerne, tilbyder Brande Motion et begynder-/hyggehold, hvor begynder-ne absolut højest cykler i en time eller ca. 15 kilometer. Målet er så, at de i løbet af foråret og sommeren kan træne sig op til at cykle på det egentlige hyggehold, som cykler omtrent det dobbelte, stadig med hyg-gen som det centrale.
Hyggeholdet cykler i som-merhalvåret hver onsdag aften og om vinteren hver søndag formiddag, hvor tu-ren ca. en gang om måne-den går i bil til et udenbys terræn.
Målet for både hyggeholdet og begynderholdet er, at deltagerne kan slutte foråret af med at cykle Hjortestien på 66 km søndag 17. juni. Hyggeholdet prøvekørte i søndags ruten som afslut-ning på vinterens ture, og undervejs oplevede delta-gerne såvel at køre i sne, som at se lærker og viber.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen