Hvorfor er vi danskere så mærkelige?

Dennis Nørmark

Det spørgsmål prøver antropologen Dennis Nørmark (bill.) at give et svar på i RemisenBrande på mandag.

Dennis Nørmark er uddannet cand.mag. i antropologi og en af landets mest citerede antropologer i både radio og tv, når det kommer til kultur, danskhed, nordiske kulturforskelle og humanisternes nytteværdi.

Du har nu mulighed for at få løftet sløret for ”Why are the Danes so weird?”, som er overskriften på foredraget med Dennis Nørmark i RemisenBrande mandag den 23. januar. Det er ganske gratis og vil foregå på engelsk - men danskere er mere end velkomne!

Ved du, hvordan Ikast-Brandes nye udenlandske tilflyttere oplever os danskere, og hvorfor vi er, som vi er?

Dennis Nørmark, der udover at være antropolog også er chefkonsulent i Living Institute, giver et faktuelt og humoristisk indblik i, hvorfor og hvordan danskere er så anderledes fra mennesker i resten af verden.

Den danske kultur kendetegnes af en stor grad af tillid og stor lighed, minimal religiøsitet men også en social afholdenhed. Det kommer til udtryk i den måde, hvorpå vi er sammen med andre mennesker. Vi ved selvfølgelig selv med hvilket motiv vi afsender et budskab, men hvordan opfatter udlændinge det, vi siger?

Bag foredraget står Erhvervsrådet i Herning og Ikast-Brande, DOF Aftenskole Brande-Nørre Snede, Dansk Industri og RemisenBrande.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul