Hurra for tillægstiden!

Både i 1. og 2. halvlegs tillægstid lykkedes det hjemmeholdet Brande at score i Kr. Himmelfartsdags-opgøret i serie 1 på Brande Stadion mod HTS, der før syvende spillerunde var klatret op på rækkens andenplads.

Jonas Østergaard var tæt på at give værterne en drømmestart, da han efter 50 sekunder sendte Mikkel Skovbjergs lange aflevering i dybden på stolpen, men i stedet tog gæsterne føringen i det 8. minut, da deres - og rækkens - klart bedste angriber, Mikkel Blåholm, blev spillet fri i dybden og sikkert udplacerede Jonas Fløe Sørensen i Brande-målet.

I det 16. minut blev det 1-1: Veteranen Jonny Bjørnsholm skiftede langt til Kristian Koch Jensen, der fandt Jonas Østergaard tæt under mål, og så var der udlignet.

Mikkel Blåholm, der sammen med målmand Mads Jeppesen med afstand var sit holds bedste, testede Jonas Fløe Sørensen med et fladt skud helt ude ved den ene stolpe, inden HTS-forsvaret var tæt på at lave selvmål efter 25 minutter.

Umiddelbart efter måtte gæsternes forsvarsgeneral lade sig udskifte med tilløb til en fibersprængning i det ene baglår, og usikkerheden forplantede sig til resten af defensiven.

Der var dog spillet 46 minutter, inden det med halvlegens absolut sidste spark lykkedes Jonas Østergaard at gøre det til 2-1 på et indlæg fra Brian Jakobsen i venstresiden.

Trods dukkerten var det HTS, der tog teten efter sidebyttet, og efter 20 minutter blev arbejdsbetingelserne noget nemmere for gæsterne, da dommer Lars Nykjær havde hørt tilstrækkelig meget brok og tildelte Brandes Mikkel Skovbjerg det gule kort.

I overtal begyndte spillet for alvor at flyde for de blåblusede vestjyder, og efter at have lagt bolden af til sin angrebsmakker Diego Alejandro, som helflugtede over mål, prikkede Mikkel Blåholm sin anden scoring forbi Jonas Fløe Sørensen til 2-2 efter endnu en fin, dyb stikning.

Det blev også 3-2 til HTS. Kort efter, at Brande igen var blevet fuldtallige, tog Diego Alejandro chancen fra kanten af feltet, og hans flade skud gik i mål helt ude ved den ene stolpe.

Scoringen fik Brandes træner, Rasmus Langelund, til at sende Daan Bach på banen i stedet for Carsten Nielsen, der havde vikarieret for Nikolaj Jakobsen på højrekanten, mens en småskadet Christoffer Nielsen blev sendt frem i front.

Seks minutter før tid satsede hjemmeholdet hele butikken, da Victor Pold Pedersen blev sendt på banen i stedet for Alex Christophersen, og det var lige ved at blive kostbart, da to HTS-spillere stod helt fri i det 43. minut uden af få afsluttet.

Bedst som hjemmepublikummet havde opgivet håbet om point, blev Brandes helt store spiller, Jonas Østergaard, væltet i straffesparksfeltet samtidig med, at kampuret rundede 47 minutter.

Indskiftede Daan Bach blev sat til at sparke, og han udplacerede køligt HTS-keeperen til 3-3.

Dermed er der lagt op til et brag af et lokalopgør, når naboerne fra Give, der efter afskeden med træner Boye Habekost har vundet holdets to seneste kampe, kommer på besøg på Brande Stadion søndag. Her synes en gentagelse af de to holds målløse sæsonpremiere på kunstgræsbanen i Vandel meget lidt sandsynlig.