Heavy Agger i Remisen

RemisenBrande åbner forårssæsonen onsdag den 8. januar med et foredrag med en af Danmarks mest kendte tv-personligheder, Anders Agger.

“Sømanden, Helmig & Heavy Agger” er et lavpraktisk medie-foredrag, hvor publikum må stille spørgsmål, når de opstår. Anders Agger vil fortælle, hvordan han helt lavpraktisk gør, når han producerer til DR1 og DR2. Han vil føre tilhørerne ind i kulissen til de seneste seer-succeser som Indefra og sommerprogrammerne med Anne Hjernøe og fortælle om tvivlen og de mange etiske overvejelser, når man går helt tæt på.

Til gengæld vil han nok ikke fortælle, at han har vundet et lille hav af tv-priser. Det bruger han ikke så meget energi på. Her skal blot nævnes, at han i 2017 blev kåret til årets mandlige tv-vært foran Mikkel Beha Erichsen.

Foredraget med Anders Agger arrangeres i et samarbejde mellem Soroptimist International Brande, Ikast-Brande Bibliotek og RemisenBrande

Overskuddet fra aftenens arrangement går ubeskåret til Soroptimist International Brandes jubilæumsfond, der støtter kvinder og piger i lokale, nationale og internationale projekter.

Midlerne fra fonden uddeles i september 2020 i forbindelse med Soroptimist International Brandes 20-års jubilæum. Billetter til foredraget kan købes på ikast-brandebibliotek.dk.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen