Fysioterapeuterne flytter

Fysioterapeuterne Christina Thorne, Dorte Nielsen og Maria Mikkelsen har sagt lejemålet i Brande Hallerne op og flytter i løbet af oktober til de lokaler på Chr. Bergsvej, hvor først Loop og senest Cykelladen har haft til huse.

Som Brande Bladet kunne oplyse i forbindelse med referatet af generalforsamlingen i Brande Hallerne har fysioterapeuterne i kælderen opsagt deres lejemål med et halvt års varsel til fraflytning med udgangen af oktober, og nu er det også officielt, hvor klinikken flytter hen: Til Chr. Bergsvej og de lokaler, som oprindeligt husede cirkeltræningskæden Loop og senest Cykelladen, som lukkede sidste år.

- Vi får tre gange så meget plads, jubler de tre fysioterapeuter Christina Thorne, Maria Mikkelsen og Dorte Nielsen om flytteplanerne, der både betyder bedre forhold for deres mange træningshold og flere behandlerrum samt helt andre udviklingsmuligheder.

At der desuden er masser af parkeringspladser lige ved døren, at lokalerne er handicapvenlige, og at de så at sige kommer op i dagslyset er bare ekstra bonusser, de gerne tager med i købet.

Flytningen kommer også til at medføre et navneskifte: Lige nu er klinikkens navn Klinik for fysioterapi Brande Hallerne, så det skal nok laves lidt om, erkender trioen.

På Chr. Bergsvej bliver de i øvrigt ikke alene: Pr. 1. juni er Pia og Allan Holt Kjærgaard rykket ind i den tidligere Kiwi-butik med deres nyligt overtagne tryk- og indgraveringsvirksomhed Landhuset.dk.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul